Olympische Spelen 2016 RIO DE JENEIRO
Door: Cees
Blijf op de hoogte en volg Cees
05 Oktober 2009 | Canada, Vancouver
Beste allemaal ff een klein kort berichtje
allereerst heb ik eindelijk alle fotos van de laatste belevenissen van Amerika op de site;
dus bekijk ze goed want er zitten veel leuke topfoto's tussen van pracht vrouwen die deze twee weken zo ongelofelijk hebben gemaakt.
ga naar; hollanders wederom op manhatten
Verder, ja de Spelen in RIO;
dat duurt nog 6 jaar,
maar wordt daarmee wel voor mij een uitdaging als ik na 2012 alweer 3 jaar rond de `noordzee' zou hebben rond gedobberd;
en licht op de route naar Australie en is extra interessant nu ook de Amsterdam Klipper iedere zondag avond een zeer gedetailleerd film verslag geeft van de BEAGLE reis met DARWIN aan boord!!
Hij deed er 7 jaar over dus weer terug in 2023; dan zou ik 73 zijn, mijn voorganger Gijs van Portengen leverde de LYRA bij mij in op zijn 83 ste dus ...
En Mariek en Bok kunnen zomaar voor 2012 en 2016 gaan...wegaan t allemaal meemaken...
Kortom veel lees en kijk plezier en
wie de foto's met extra leuke annecdotes vanmarjan wil oomen kijken is uiteraard aan de Draafsingel 57 van harte welkom
Cees
05 Oktober 2009 - 19:40
Marijke:
Jee zeg, wat schitterend allemaal!!!