Visum Saoudi Arabi
Blijf op de hoogte en volg Cees
21 December 2005 | Egypte, Caïro
21 december:vandaag de langste nacht
S&S; dit is een door mij veel gebezigde kreet als we weer worden dwars gezeten door officials, bobo's of ons iets overkomt wat uniek is:
welnu ik heb mijn Visum voor Saoudie Arabi binnen! Na uitnodigingsbrief van een potentiele nieuwe klant was dit eigenlijk geen probleem. Maar Herman Joosten, mijn maatje voor februari langs deze kust, had minder geluk: telefonisch ja maar aan het loket nee!!! dus voor hem is er nu ook een uitnodiging nodig anders mag hij een week lang alleen op de haven vertoeven achter de douane! Dit geeft weer SPANNING, zal dit wel gaan lukken?
langzaam doch iedeere 24 uur komt mijn vertrek datum van 3 januari dichterbij:
4 maanden onder zeil; dat is toch fantastisch.
Deze keer 2 weken met marjan door Egypte trekken, 4-5 weken met Herman door de Rode Zee al het goed is komt Hans Kieft weer voor 4-5 weken aan boord om de Pirate Alley te nemen en de overtocht naar Male te nemen.
Dan 2 weken Marjan weer laten baden in het blauwe water van de Malediven en zal Barry en Willem Jan Fidder onze reis meemaken naar Gale Shrilanka.
Oproep; Wie mee wil vanaf Gale via Athej naar Puhket moet zich melden: 4-5 weken
Nu nog even die visum voor Herman regelen!
Cees
21 December 2005 - 10:42
Arco:
ha die cees,
aan het horen een lange weg te gaan. leuk om weer eens wat te kunnen horen vanuit het warme egypte. Veel plezier en een fijne kerst en een gezond 2006 toegewenst.
Arco -
21 December 2005 - 16:35
Joop:
De langste nacht zonder Marjan???? Wel even wennen Cees.Veel plezier en toch een prettige kerst en veel zeilplezier. -
28 December 2005 - 09:47
Trees En Henk:
Jij lekker in de zon en wij sneeuw met een stralende zon. Prachtig.Wij wensen jou en je zeilmaat een goede jaarwisseling en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Groeten Trees en Henk